11 juli, 2016

eigen werk

De Vrije Wereld komt eraan!

Fotootje 11-7-2016De dag die ik wist dat zou komen is eindelijk daar… Het redactieproces van mijn boek De Vrije Wereld is voltooid! Gisteren heb ik er de laatste hand aan gelegd en het is een dikkere pil geworden dan ik anticipeerde. Ineens was het zover. Het is een raar besef: vanaf nu moet ik het boek uit handen geven en is het aan lezers om te bepalen wat ermee gebeurt.

Even geleden heb ik me voorgenomen een lijst op papier te zetten van dingen die ik het afgelopen jaar heb uitgesteld om wille van het boek. Vakantie, boeken lezen, een terrasje pakken, muziek maken, tennissen, mijn nieuwe appartement verder inrichten, de wc schoonmaken… het mag eindelijk weer prioriteit hebben. 🙂

De Vrije Wereld is het eerste boek van de bloedstollende young adult serie Portaal. Bereid je voor op een verfrissend fantasy universum, veelzijdige – hilarische! – personages en een vlot leesbaar verhaal.

Momenteel legt een grafisch vormgever de laatste hand aan de cover, die snel zal worden onthuld. Het zijn spannende tijden… De release komt nu wel heel dichtbij.

Vanaf begin augustus kan je De Vrije Wereld in handen krijgen. Wil je een gesigneerd exemplaar? Kom dan naar het festival Castlefest in Lisse – dat is al over ruim drie weken! 😀 Je zal me vinden bij de stand van Zilverspoor. Ik zie ernaar uit je te zien!

En vergeet niet… De Vrije Wereld is the next big thing.